Aanbevolen producten

In mijn boek refereer ik naar een aantal producten welke ik het meest geschikt acht, waaronder de darmreinigingskuur. Deze kuur kan het darmstelsel volledig reinigen en is international een groot succes geworden. Op deze pagina lees je meer over mijn aanbevolen producten en waar je deze kunt bestellen.

De darmreinigingskuur

Ik heb jarenlang gezocht naar een oplossing voor het toxische biofilm probleem door te experimenteren met verschillende formules. Na veel onderzoek vond ik eindelijk een zachte maar ook effectieve manier om de dikke darm te reinigen en de hele biofilm te verwijderen. Ik vond een formule welke in een darmreinigingskuur kon worden verwerkt. Deze darmkuur heeft nu al meer dan 120.000 mensen geholpen.

Mijn formule is gebaseerd op vezels uit de bast van de palmolieboom. Deze bast wordt gefermenteerd, gedroogd en daarna in poedervorm getransformeerd. Met deze vezels hebben we in water oplosbare shakes gemaakt die zachtjes in de biofilm doordringen zonder deze kapot te maken. Zodra de oplossing zich heeft genesteld in de giftige biofilm, begint deze de darmwand opnieuw te bevochtigen, waardoor de biofilm loskomt en er simpelweg uitglijdt zonder dat de persoon er last van heeft. In Nederland kun je bij de onderstaande aanbieder een darmreinigingskuur met mijn formule bestellen.

Vitamunda heeft sinds 2016 al meer dan 120.000 mensen geholpen via de DarmDetox kuur. Dit is een darmreinigsingskuur welke gebaseerd is op mijn formule met de bast van de oliepalmboom en okra poeder.

Vitamunda Nederland

Marktleider in darmreiniging

Huminezuur

Als je net een darmreinigingskuur hebt gedaan, is het goed om te zorgen dat je darmwand zich kan herstellen. Na de kuur is de darmwand weliswaar veel schoner dan daarvoor, maar door de jarenlange aanwezigheid van de biofilm is hij licht ontstoken geraakt. De darmwand is door de biofilm eerst geïrriteerd en dan ontstoken geraakt. Uiteindelijk ook deze ook ziek en beschadigd raken. Deze situatie is ook de oorzaak van wat we het “Lekkende Darm Syndroom” noemen. Dit kun je na de darmreinigingskuur helemaal herstellen met een middel dat als hoofdingrediënt een stofje heeft dat Huminezuur heet.

Dit stofje, ook wel Humuszuur genoemd, wordt door bacteriën in de bodem gevormd en heeft een totaal regenererend effect op de darmwand. Het herstelt de verbindingen tussen de cellen van de darmwand , mede doordat het qua structuur te groot is om door de darmwand te kunnen. Daarom blijft het in de darm zelf zitten en daar heeft het een helende werking op de darmwand, iets dat een veel betere werking heeft dan andere middelen die daarvoor gebruikt worden en die eerst in het bloed worden opgenomen. Klik op de knop hieronder om naar dit product te navigeren.

Probiotica

Zodra je darmwanden wat hersteld zijn, is dat het ideale moment om je darmflora te verbeteren. Met darmflora bedoelen we de goede bacteriën die we allemaal in onze darmen hebben. Als er te weinig bacteriën, of te veel slechte bacteriën in de darm aanwezig zijn, kan dat allerhande gezondheidsproblemen tot gevolg hebben. Denk aan een slecht functionerend immuunsysteem, een lage vitamineproductie, allergieën, reuma en zelfs overgewicht. Er bestaan flink wat producten om de goedaardige darmbacteriën aan te vullen, onder de noemer probiotica. ‘Pro’ betekent ‘voor’, en ‘bios’ betekent ‘leven’. Klik op de knop hieronder om naar mijn favoriete probiotica te navigeren.

Liposomale supplementen

Het is belangrijk je lichaam te ondersteunen met extra vitamines en mineralen. Daar komt nog een complicerende factor bij: veel supplementen op de markt worden niet zo heel goed door het lichaam opgenomen. Liposomale supplementen worden echter zeer goed opgenomen in de lichaamscellen. Tot wel 20 keer beter vergeleken met niet-liposomale supplementen. Ik adviseer droogliposomale producten, vanwege de hogere kwaliteit en hun gebruiksgemak. De liposomale supplementen van de hoogste kwaliteit vind je op de knop hieronder.

100% zuiver fulvinezuur

Fulvinezuur wordt gewonnen uit oude aardlagen en ontstaat uit verteerde plantenresten, na een langdurig proces van vertering door schimmels en bacteriën. Het heeft de bijzondere eigenschap dat het ALLE chemische vervuiling uit de cellen kan transporteren en voeding in de cellen kan afgeven. Eigenlijk is dit een soort missing link in onze voeding: de natuur had bedoeld dat wij dit met onze plantaardige voeding veelvuldig binnen zouden krijgen. Helaas is dat door de moderne landbouwmethoden niet meer het geval en ontbreekt dit stofje in de groenten die we eten. Gelukkig is het zo dat dit stofje uit eeuwenoude plantenlagen in de bodem gewonnen kan worden en dan verwerkt wordt als supplement. Belangrijk is wel dat je de zuiverste variant hiervan aanschaft; de meeste kwaliteiten zijn helaas zelf verontreinigd. Klik op de knop hieronder om naar een 100% zuiver product te navigeren.