Aanbevolen producten

Hier heb ik een lijst van producten verzameld welke ik zowel persoonlijk gebruik als voor mijn cliënten. Deze producten zijn naar mijn mening de beste in hun categorie.

De darmreinigingskuur

Ik heb jarenlang gezocht naar een oplossing voor het toxische biofilm probleem door te experimenteren met verschillende formules. Na veel onderzoek vond ik eindelijk een zachte maar ook effectieve manier om de dikke darm te reinigen en de hele biofilm te verwijderen. Ik vond een formule welke in een darmreinigingskuur kon worden verwerkt. Deze darmkuur heeft nu al meer dan 100.000 mensen geholpen.

Mijn formule is gebaseerd op vezels uit de bast van de palmolieboom. Deze bast wordt gefermenteerd, gedroogd en daarna in poedervorm getransformeerd. Met deze vezels hebben we in water oplosbare shakes gemaakt die zachtjes in de biofilm doordringen zonder deze kapot te maken. Zodra de oplossing zich heeft genesteld in de giftige biofilm, begint deze de darmwand opnieuw te bevochtigen, waardoor de biofilm loskomt en er simpelweg uitglijdt zonder dat de persoon er last van heeft. Hieronder vind je een aantal bedrijven die een darmreinigingskuur met mijn formule aanbieden.

Morgen is Nu heeft een rijke geschiedenis en unieke visie als het aankomt op gezondheid. Co van Twillert opende op 22-jarige leeftijd zijn natuurvoedingswinkel in Harderwijk, als één van de eersten in Nederland!

Morgen is Nu

Holistische gezondheidsshop

Vitamunda heeft sinds 2016 al meer dan 80.000 mensen geholpen via de DarmDetox kuur. Dit is een darmreinigsingskuur welke gebaseerd is op mijn formule met de bast van de oliepalmboom en okra poeder.

Vitamunda Nederland

Marktleider in darmreiniging