Laat u goed voeden tijdens uw vakantie

Als we op vakantie gaan, kan onze voeding nogal afwijken van wat we gewend zijn, en vaak niet in positieve zin. Als we kamperen, maken we uiteindelijk eenvoudige gerechten zoals stoofschotels en pasta. Dat is lekker, maar er kunnen te weinig groenten in zitten. Uit eten gaan of barbecueën is niet beter. Dat geldt ook voor de thuisblijfvakantie, waarbij je je een beetje ontspant maar minder tijd besteedt aan koken.

Dit alles is geen groot probleem en gelukkig kan het gemakkelijk worden opgelost.

Neem een kwaliteitssupplement

Om alle bovenstaande redenen is een supplement zoals een multivitamine- of mineralensupplement een aanrader tijdens de vakantie. Zorg er wel voor dat het supplement van de hoogste kwaliteit is.

Een standaardsupplement wordt maar heel weinig opgenomen en het meeste gaat verloren. Nieuwere soorten supplementen, “liposomalen” genoemd, worden daarentegen voor meer dan 95% opgenomen, een enorm verschil. Wat betekent liposomaal? Het betekent dat de vitaminedeeltjes verpakt zijn in een vetbolletje dat de vitamine rechtstreeks naar het midden van de cel transporteert. Dat geeft een veel grotere ‘bang for the buck’: veel meer van de actieve ingrediënten gaan daadwerkelijk voor u aan het werk.

Een gezonde start tijdens uw vakantie

Samengevat is het een heel goed idee om tijdens de vakantie te beginnen met het innemen van een hoogwaardig supplement. Het zal je hele lichaam ondersteunen en eventuele tekorten opvangen. Je kunt er zelfs na thuiskomst mee doorgaan en zo jezelf op weg helpen naar een gezonder en fitter leven.